Rólunk

ÉRTÉKEINK

 • Szakmai hozzáértéssel végezzük munkánkat. Nehéz olyat kérdezni tőlünk, amire ne tudnánk a választ.
 • Amit ígérünk, megtartjuk. Nem beszélünk mellé, nem hitegetünk, korrekt tájékoztatást adunk és betartjuk a szavunk.
 • Legfontosabb célunk ügyfeleink elégedettsége. Ügyfeleinknek tekintjük üzleti partnereinket, ugyanakkor az álláskeresőinket és kölcsönzött munkatársainkat egyaránt. Mindannyiuk elégedettsége jelenti számunkra az igazi sikert.
 • Folyamatosan innovációkon gondolkodunk. Szoftvert váltunk, folyamatot optimalizálunk, nem kényelmesedünk bele a megszokásokba, kutatjuk az új lehetőségeket.
 • Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért igyekszünk online megoldásokkal felváltani a papír alapú ügyintézést.

Nálunk van a know-how. Több mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk toborzás-kiválasztásban. 1997-ben alakult a JOB Kft., és ettől a pillanattól kezdve kifejezetten a magyar munkaerőpiacra koncentrálunk. A magyar piac teljes skáláját lefedjük, folyamatos innovációval és fejlesztésekkel állandó magas színvonalat képviselünk. A hosszú évek óta tartó működés révén átfogó rálátásunk van a munkaerőpiac változásaira és tendenciáira.

Igazi csapatként működünk – 4 divíziónk dolgozik szoros együttműködésben (közvetítési divízió, kölcsönzési divízió, gyógyszeriparra specializált divízió, IT divízió) melyek esetén a közös munkában látjuk a siker kulcsát. Megosztjuk a tudást, inspiráljuk egymást, és együtt haladunk a célok felé.
Teljes körű toborzási csatornákkal, célorientált kommunikációs eszközökkel, és a modern kihívásoknak megfelelően összeállított csapatainkkal állunk partnereink rendelkezésére.

Legyen szó akár munkaerő közvetítésről vagy kölcsönzésről, határozott vagy határozatlan idejű pozícióról, pályakezdő vagy vezető szintről, számunkra nem jelent akadályt. 484 ügyfél több mint 24.000 pozícióján dolgoztunk már az elmúlt 20 évben, és a mai napig kiemelkedő az elhelyezési és a beválási arányunk

A magyar piacra dolgozunk, de nem csak hazai, hanem nemzetközi partnerekkel is. Külföldi ügyfeleink nyugodtan támaszkodhatnak ránk magyar leányvállalataik létszámának feltöltésében. A toborzás-kiválasztáson túl a jogi környezetben való eligazodásban is stabil szakmai hátteret adunk. A szabályos működés számunkra alapérték. Nincsenek sem fekete, sem szürke ügyeink.

A nemzetközi irodákhoz képest egy kis magyar cég vagyunk, mégis velünk dolgoznak a világ legnagyobb és legbefolyásosabb vállalatai. Állandó partnereink között szerepelnek többek között az alábbi cégek: Alcon, Citibank, Diageo, Ford, Media Markt, Novartis, Oracle, Pfizer, Samsung, ThyssenKrupp, Varian.

Divíziók

JOB

Munkaerő-közvetítés

Előzze meg, hogy cége számára a legnagyobb veszteséget egy hosszú időn keresztül betöltetlen pozíció okozza!

Szakembereink az Ön igényeinek megfelelően állítják össze a toborzási stratégiát. Időt, fáradságot takarítunk meg azzal, hogy Önnek már csak az előzetes szűréseken, interjúkon átesett pályázókkal szükséges találkoznia.

 

Jellemző kereséseink:

 • SSC/BSC/Ügyfélszolgálat
 • Pénzügy/Számvitel/Bank
 • Mérnökség/Gyártás
 • Logisztika/Beszerzés
 • Értékesítés/Marketing
 • IT/ Fejlesztés/Telekommunikáció
 • HR/Adminisztráció

 

További információkért kattintson ide!

 

JOB

Munkaerő-kölcsönzés

Ismerősek az alábbi helyzetek: létszámstop van a cégnél, miközben a területek fulladoznak a feladatokban? Nagy nehezen sikerült szerezni headcount-ot, de ha nem válik be az új munkaerő elveszik a státusz, így jó lenne „kipróbálni” a kollégát állománybavétel előtt? GYES-re ment egy munkatárs, és másfél évre meg kellene oldani a pótlását? Egy új projekt vagy szervezeti átalakulás miatt szükség van nagy létszámú csapat gyors felvételére?

 

KÖLCSÖNÖZZÖN MUNKAERŐT!

A munkaerő-kölcsönzés megoldást ad az összes fenti kérdésre és dilemmára. A kölcsönzésben rejlő plusz szolgáltatások révén ma már a korszerű HR szerves része ez a típusú foglalkoztatás.

 

További információért kattintson ide!

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

A toborzás teljes kiszervezése

RPO-szolgáltatásunkat olyan cégeknek ajánljuk, ahol folyamatos a munkaerő-felvétel, de az üres pozíciók száma nem egyenletesen oszlik el az év során. Vagy, ahol hirtelen projekt-jelleggel kell nagy létszámú munkatársat toborozni.

Ez a szolgáltatás rendkívül rugalmas és testre szabható, ugyanakkor jól kalkulálható fix kiadást jelent. Levesszük válláról a kiválasztással kapcsolatos feladatokat!

VENTIVHEALTH

A pharma-specialista

A gyógyszeripari munkaerő-közvetítésben és -kölcsönzésben élen járó Ventiv Kft. 2016-ban csatlakozott cégcsoportunkhoz.

Divíziónk több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeripari és egészségügyi HR-szolgáltatások területén. Kollégáink átfogóan ismerik az egészségügyi termékekkel foglalkozó cégek HR-igényeit, a speciális munkakörök tartalmát és a szükséges kompetenciákat.

 

Jellemző kereséseink:

 • Orvos- és patikalátogató
 • Gyógyszeripari termékmenedzser
 • Medical Advisor
 • Területi vezető, Sales Manager
 • Törzskönyvező
JOBNET

Új együttműködési forma szabadúszó HR-eseknek

Toborzás–kiválasztással foglalkozó senior HR-szakembereknek kínálunk rugalmas és dinamikus együttműködési lehetőséget.

Olyan tapasztalt HR-es kollégák számára alakítottuk ki divíziónkat, akik szabadúszóként egy felkészült szakmai közösség részévé válhatnak. Mi biztosítjuk számukra a szükséges szakmai hátteret (adatbázisok, iroda- és tárgyalóhasználat stb.); az elszámolás pedig korrekt jutalékrendszer alapján történik.

Tevékenységeink

Közel három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött teljeskörű HR-szolgáltatást; tanácsadást és megoldást kínálunk Önnek. Kiemelt szakértői vagyunk az alábbi területeknek:

Szakértőink

Harnisfőger Tímea

Ügyvezető igazgató

Tál Mariann

Gyógyszeripari és egészségügyi üzletágvezető, VENTIVHEALTH

Dózsa Orsolya

Munkaerő-közvetítési üzletágvezető dozsa.orsolya@job.hu - 06 30 416 0674

Rischl Viktória

Munkaerő-kölcsönzési üzletágvezető rischl.viktoria@job.hu - 06 20 595 9459

Pápai Bálint

Toborzási vezető, IT üzletág

Hudák-Fekete Andrea

HR-tanácsadó

Barczai Rita

Szenior tanácsadó

Franke Orsolya

Szenior tanácsadó