Pályázatok

FLEXI-JOB rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban

 

A JOB Kft., mint a JOBGROUP tagja egy 22 éve sikeresen működő, 100%-ban magyar tulajdonú, egyik legnagyobb személyzeti tanácsadó és szolgáltató vállalat hazánkban. Partnereinknek teljes körű személyzeti tanácsadást és magas színvonalú HR szolgáltatást nyújtunk, különös tekintettel a megváltozott munkaképességű munkavállalók nyílt munkaerő-piaci integrációjának elősegítésére, a HR outsourcing-ra, HR branding-re, valamint a munkaerő-közvetítésre és - kölcsönzésre.
 
A JOB Kft. konzorciumi partnerként vesz részt GINOP-5.3.1-14-2014-00005 azonosító számú, „FLEXI-JOB rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” című projekt szakmai megvalósításában a Kontakt Képző Központ Kft.-vel és az ABACUS-AUDIT Kft. konzorcium vezetésével.
 
A FLEXI-JOB Konzorciumban, projektünk megvalósításával hozzájárulunk a rugalmas foglalkoztatás elterjesztése, a munka és a magánélet összehangolásának segítése, valamint a kisgyermeket nevelő nők foglalkoztatásának növelése célok eléréséhez.
 
Tevékenységünket országos szinten végezzük, mind a 6 konvergencia régióban rendelkezünk telephellyel. Kiemelt figyelmet fordítunk a leghátrányosabb helyzetű régiókra, mint a Dél-Alföld, Észak-Alföld és Észak-Magyarország, melyhez mind az infrastrukturális, mind a szervezeti, szakmai, személyzeti feltételek adottak. 
 
További információ és jelentkezés: Abacusaudit
 

Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására

 

A Job Kft. „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására” elnevezésű pályázati felhívásra benyújtott, CSP-CSBM-15-20226 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett, „Családbarát program a Job Kft.-nél” című pályázati projektje keretében, kutatást végez munkavállalói körében, mely 3 fő pilléren alapszik.
 
Első körben gyermekvállalás előtt állók, GYES-en/ GYET-en lévők és a munkába frissen visszatért érintetteket kérdezi foglalkoztatásukkal kapcsolatban. Ezt követi a munkáltatói oldal felkeresése a témában észlelet nehézségeik, félelmeik, tapasztalataik és ötleteik kapcsán. Végül a teljesség érdekében online kérdőívvel éri el érintett munkavállalóit.
 
A tudomására jutott információkat feldolgozva, a lehetőségeket továbbgondolva olyan – széles körűen alkalmazható - családbarát foglalkoztatási megoldásokat tud találni, melyek segítségével a Job Kft. megközelítőleg 240 munkavállalója profitál.  Továbbá ezeket a megoldási modelleket nyilvánosságra kívánja hozni partnereink körében, így társadalmi szinten válhatnak hasznossá és alkalmazottá.
 
A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, valamint a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet (korábban: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet) közreműködésével valósul meg.