Munkavállalóknak

Szeretné megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb munkahelyet?

Regisztráljon, vagy küldje el szakmai önéletrajzát tanácsadóinknak!

Aktuálisan pályázható álláslehetőségeink

Aktuálisan pályázható álláslehetőségeink

Amilyen területeken segíteni tudunk

A magyarországi szellemi álláslehetőségek széles választékát kínáljuk.
Kérjük, tekintse meg a segítségünkkel pályázható pozíciókat!

119 állás között válogathatsz

Mikor érdemes regisztrálni?

Mindig, ha állást keres, váltáson gondolkodik, szeretne tovább lépni a karrierépítésben...

Ha Ön végzős, pályakezdő, vagy szeretné magát új szakmai területen, új cégnél kipróbálni...

Ha élethelyzetéből adódóan csak időszakosan szeretne munkát vállalni...

Munkaerő-kölcsönzés

Cégünk közel két évtizedes munkaerő-kölcsönzési gyakorlattal rendelkezik, átlagosan 250 kölcsönzött munkavállalót foglalkoztatunk. Legyél te is része ennek a csapatnak, próbáld ki a kölcsönzötti státuszt!

Az egész kifejezés – „munkaerő-kölcsönzés” – zavaros számodra? Ne aggódj, szerintünk is különös ez a megnevezés, de valójában egy remek foglalkoztatási formát jelent, amit ezzel a megnevezéssel definiál a Munka Törvénykönyve

Mit jelent pontosan a kölcsönzés a Te szempontodból?

  • Normál alkalmazotti státuszban dolgozol, bejelentve, adókkal és járulékokkal együtt. Nem szabad összekeverni a diákmunkával, vagy a vállalkozói formával, ez alkalmazotti jogviszony (beleszámít a nyugdíj időszakba és TB biztosítással jár).
  • A kölcsönzést jellemzően olyan cégek használják, akik tudatos HR stratégiával és folyamatokkal rendelkeznek, fontos számukra a munkavállalók jóléte, és a gyakorlatban is tesznek azért, hogy szeressenek a kollégák náluk dolgozni.
  • Kölcsönzött munkavállalóként nem csak az adott cégnél jelentesz értéket, mint munkavállaló, hanem a mi cégünk szolgáltatását is te képviseled, ezért mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobban érezd magad az adott pozícióban.
  • A kötelező adókon és járulékokon felül NEM vonunk le semmit a béredből. Ez gyakori tévhit a kölcsönzés kapcsán. Akik ilyet tesznek, ők törvényt szegnek, így azonnal menekülj tőlük!
  • Egy komplex szolgáltatást kapsz tőlünk a kiválasztás szakaszában (pl. CV tanácsadás, interjú tippek, piaci információk) és kölcsönzött munkavállalóként is (pl. munkaügyi tanácsadás, munkajogi kérdések megválaszolása).
  • A kiválasztási folyamat során az a célunk, hogy – ha alkalmas vagy az adott pozícióra – felvegyenek. Emiatt felkészítünk a cégnél történő bemutatkozásra, tájékoztatást kapsz tőlünk a cégre, pozícióra, csapatra vonatkozóan, melyek versenyelőnyhöz juttathatnak az interjú során.
  • Mivel közvetlen, sok esetben napi kapcsolatban állunk a pozícióért felelős Hiring Managerekkel, jelentkezésed gyorsabb elbírálás alá esik kölcsönzés esetén.
  • A cégek saját HR osztályát általában nehezebb elérni, mint minket, így a kölcsönzött kollégák gyorsabban választ kapnak munkaügyi kérdéseikre, mint a belsős munkavállalók.
  • Multinacionális vállalatoknál számos pozíció csak kölcsönzötti státuszban érhető el, így ezzel is bővíted az esélyed az adott céghez történő bekerülésre.
  • A kölcsönzötteket előszeretettel veszi át a cég saját állományba, a kölcsönzés tehát számos pozíció esetén az első lépés a bejutáshoz.

Gyakran előfordul, hogy amikor a munkáltatónak lehetősége van saját állományába venni valakit, akkor a kölcsönzött munkatársak közül választ. Fontos tudnivaló, hogy a kölcsönzött munkavállalót is megilletik olyan jogok, mint például a betegszabadság vagy a fizetett szabadság.

Kölcsönzött munkavállalóként lehetősége van olyan cégeknél szakmai tapasztalatot szerezni, vagy akár hosszabb távon dolgozni, amely más módon nem tudná foglalkoztatni.